RRETH NESH

Shoqeria tregetare “ECOSUN ALBANIA” SHPK, eshte kompani shqiptare, pjese e nje grupi te madh nderkombetar, me eksperience te gjate dhe te suksesshme nderkombetare ne zbatimin e projekteve per ndertimin e impianteve dhe parqeve fotovoltaike.

ECOSUN

P

rezenca jone ne Shqiperi garanton ardhjen e markave aktuale me te mira dhe me cilesore nderkombetare te paneleve fotovoltaike, inverterave, baterive, sistemeve te montimit dhe te gjithe aksesoreve te tjere ndihmes.
ECOSUN ALBANIA eshte e specalizuar ne ndertimin e impianteve dhe parqeve fotovoltaike me “celesa ne dore” duke perfshire pjesen inxhinierike, te prokurimeve dhe ate te ndertimit e zbatimit te projektit.
ECOSUN ALBANIA zoteron kapacitetin e duhur logjistik dhe profesional per te zbatuar te gjitha projektet me karakter residencial dhe komercial te madhesive nga me te ndryshmet.
Per tregun shqiptar ofrojme markat me te mira, te cilat kane korrelacionin me te larte te raportit cilesi-cmim.
Jemi shperndares eskluziv per tregun shqiptar te paneleve fotovoltaike “LUXOR”, brand 100% gjerman, prodhuar nga kompania gjermane “LUXOR SOLAR”, nje prej prodhuesve me te medhenj ne bote.
Marka “LUXOR” vjen me raportin me te pa konkurrueshem cilesi-cmim dhe me garanci produkti dhe performance deri 35 vjet.
Portofoli I paneleve diellore perfshin “brandet” LUXOR (prodhim 100% gjerman), AXITEX (prodhim 100% gjerman), SUNTECH, JINKO, LG, PANASONIC
Portofoli I inverterave perfshin “brandet” ABB, FRONIUS, HUAWEI, KACO, KOSTAL, SMA, SOLAR EDGE, TIGO.
Portofoli I sistemeve te montimit perfshin “brandet” FRONIUS, SMA, SOLAREDGE, etj.
Portofoli I sistemeve te montimit perfshin “brandet” K2 SYSTEMS, RENUSOL, PROFILODOMI.
Portofoli I aksesoreve, instrumentave dhe pajisjeve elektrike perfshin “brandet” KBE-BERLIN, Stäubli, HUBER+SUHNER, ELDRA, etj.