Panelet LUXOR

LUXOR SOLAR është një kompani gjermane, e themeluar në vitin 2005 me zyra qëndrore në Shtutgart. Produktet e saj krijohen në linja të dedikuara prodhimi, që garantojnë standartin më të lartë të cilësisë, qëndrueshmërisë dhe efiçensës së energjisë, të zgjedhura dhe të monitoruara nga inxhinierë Gjërmanë me eksperiencë, përgjate të gjitha fazave të prodhimit.

Ekspertiza mbi 15 vjeçare gjermane ka bere qe LUXOR te jete nje nga markat lider per prodhimin e paneleve fotovoltaike. Inxhinieret me te mire gjermane kane projektuar panele fotovoltaike qe ofrojne eficence, siguri dhe deri ne 35 vjet garanci

Showing 1–12 of 17 results