ABB ofron një gamë të gjerë të inverterave njëfazore, të cilat i përshtaten nevojave të çdo familjeje që kërkon të kursejë në faturat e tyre të energjisë, ndërsa bën një zgjedhje miqësore ndaj mjedisit.
Gjithmonë në përputhje me nevojat e klientit tonë, pajisjet tona kanë funksione të zgjeruara inteligjente falë të cilave pronarët e shtëpive mund të kontrollojnë dhe monitorojnë prodhimin e energjisë dhe konsumin e tyre përmes çdo pajisjeje mobile.

Showing all 3 results