INVERTERAT KOSTAL

KOSTAL Solar Electric GmbH eshte pjese e Grupit KOSTAL, qe eshte themeluar ne vitin 2006, me zyra qendrore ne Freiburg, Gjermani. Kompania eshte aktive ne prodhimin dhe shperndarjen  e inverterave PICO dhe ka hapur dege ne France, Spanje, Itali dhe Greqi.
Female Russian powerlifting champion Natalia Kuznetsova is wowing the bodybuilding world – The Sun anavar tablet get forum.predatornutrition.com news – predator nutrition | bodybuilding and sports supplements

Showing all 5 results