INVERTERAT SMA

SMA Solar Technology AG eshte lider boteror ne prodhimin, zhvillimin dhe marketimin e inverterave  fotovoltaike dhe siguron inovacionet teknologjike me te arrira per te sotmen dhe te ardhmen. SMA perfaqesohet ne 21 shtete, ne 4 kontinente dhe ka 5,000 punonjes ne stafin e saj.

Showing all 6 results