INSTALIME CIVILE

Konsumi i energjisë elektrike në banesat tona përbën një pjesë të madhe të shpenzimeve tona familjare. Me instalimin e paneleve fotovoltaike për prodhimin e energjisë këto fatura mund të reduktohen në zero.  Shoqëria  “Ecosun Albania” ofron produkte te posaçme për instalimin e sistemeve fotovoltaike në banesat tuaja, të cilat janë dhe estetike duke ruajtur edhe paraqitjen e banesës suaj. Siguria dhe fleksibiliteti janë dy pikat kyçe te sistemeve tona, sisteme të sigurta me garanci 15 vjeçare dhe fleksibile duke patur mundësi të montohen në çati apo tarracat tuaja. Ne ju garantojmë kthimin e investimit për një periudhë 7 – 8 vjeçare.