Kompania SUNTECH është themeluar në vitin 2001, dhe si një prodhuese panelesh e famshme është e dedikuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit  të prodhimit të panelve diellore të silicit prej 19 vitesh. Kompania është e shtrirë në më shumë se 90 shtete në të gjithë botën dhe ka prodhuar më shumë se 20GW.

Showing all 3 results