LG Solar ofron panele diellore të prodhuara me precizion dhe për bizneset dhe pronarët e shtëpive që kërkojnë performancë të lartë, besueshmëri dhe rendiment të vazhdueshëm të fortë të energjisë – të gjitha nga një markë të cilës mund t’i besojnë. Duke zgjedhur panelet diellore të qëndrueshme për energji dhe të qëndrueshme për LG, merrni përfitime më të larta financiare dhe mjedisore për biznesin tuaj dhe palët e tjera të interesit.

Produktet diellore me cilësi të lartë janë të besueshme, të mbështetura nga programe të shkëlqyera garancie dhe kanë cikle jetese më të gjata. Për modelet më të fundit të panelit diellor, LG tani po ofron garanci produktesh 25-vjeçare. Kjo tregon besimin e LG në zhvillimin e produkteve shumë efikase, të qëndrueshme dhe të jashtëzakonshme.

Showing all 4 results