Shtresat e hollë silikon amorfi zvogëlojnë humbjen e bartësve të elektroneve në nivele minimale. Rezultati është një qelizë diellore me efikasitet të lartë që jep një prodhim më të madh afatgjatë të energjisë. Qelizat bifaciale të përparuara punojnë në bashkëpunim me strukturën piramidale për të shumëfishuar prodhimin energjetik diellor në mënyrë eksponenciale. Drita e diellit e disponueshme kapet nga të dy anët e panelit, duke shndërruar më shumë rrezet e diellit në energji elektrike. Ndërsa temperaturat e mesditës rriten, panelet konvencionale dobësohen. Duke shfaqur një koeficient të temperaturës udhëheqëse të industrisë prej -0,258% / ⁰C, modeli ynë i patentuar i qelizave jep efikasitetin e pikut, madje edhe në klimat më të nxehta. Njollat ​​e ujit mund të pengojnë depërtimin optimal të dritës së diellit dhe efikasitetin e panelit. Një sistem i veçantë kullimi uji parandalon akumulimin e ujit të shiut dhe eliminon njollat ​​e ujit nga sipërfaqja e panelit.

Showing all 4 results