Modulet e serisë ECO-LINE janë lloji më i gjërë i moduleve te LUXOR. ECO në këtë rast nënkupton specifikisht më ekonomikët. Fuqia e lartë i bën këto module ideale për instalimin në ndërtesa industriale. Këto module kanë mundësi të mëdha instalimi, nga fushat e hapura, në sistemet me ´´ndjekje´´ e deri në instalimet në çati. Qeliza me cilësi të lartë me efiçencën më të mirë të mundshme në sjelljen ne ambjente me pak dritë sigurojnë prodhimin më të mirë të energjisë. Një lidhje me kontakt durabël siguron kontaktin më të mirë të mundshëm në çdo situatë, dhe korniza e aluminit e përshtatshme për çdo sistem montimi, është e pa korrodueshme dhe mjaft rezistente

Showing all 8 results