Inverterët qendrorë ABB ofrojnë efikasitet të lartë, besueshmëri dhe dizajn industrial të lehtë për tu mirëmbajtur në paketën kompakte. Inverterët mbështeten me një organizatë të gjerë shërbimi ABB dhe mbështetje lokale. Të gjitha këto së bashku u ofrojnë klientëve një zgjidhje të vërtetë, të kreditueshme, të cilën ne jemi në gjendje t’i mbështesim për vitet në vazhdim.
Oferta përfshin invertorë qendrorë ABB me efikasitet të lartë, përbërës të provuar dhe një dizajn kompakt. Prania globale e ABB me mbështetjen lokale siguron jetëgjatësi dhe maksimizon kthimin e investimeve kudo që është projekti.

Showing all 3 results

Details
Quick View
PVS800
shadow
Details
Quick View
PVS980
shadow