INVERTERAT FRONIUS
Per mbi 70 vjet, emri Fronius eshte sinonimi I punes intensive kerkimore dhe shkencore per gjetjen e zgjidhjeve te reja inovative ne fushen e energjise diellore. Performanca perfekte eshte evidente ne cdo produkt. Qe nga viti 1992, Fronius ka qene shume aktiv ne kete industri.

Showing all 5 results