Bateritë e acidit plumb janë një teknologji e testuar që është përdorur në sistemet e energjisë jashtë rrjetit për dekada. Ndërsa ata kanë një jetë relativisht të shkurtër dhe DoD më të ulët se llojet e tjera të baterive, ato janë gjithashtu një nga opsionet më pak të shtrenjta aktualisht në treg në sektorin e ruajtjes së energjisë për shtëpitë. Për pronarët e shtëpive që duan të shkëputen nga rrjeti dhe kanë nevojë të instalojnë shumë bateri, bateritë plumbit mund të jetë një opsion i mirë.

Showing all 2 results