INVERTERAT KACO
KACO NEW ENERGY eshte themeluar ne vitin 1914 in Gjermani dhe qe prej vitit 1999 ka filluar prodhimin e konvertuesve te fuqise. Sot, kompania vleresohet si nje nga prodhuesit me te medhenj boterore te inverterave fotovoltaike. KACO NEW ENERGY eshte prodhuesi I pare I inverterave te fuqise, qe siguron nje garanci 10 vjecare per produktet e tij.

Showing all 5 results