Ju jeni të gatshëm të përdorni fuqinë e diellit? Dhe e kombinoni atë me një njësi të ruajtjes së energjisë? Inverteri hibrid i energjisë së re KACO është lidhja ideale midis sistemit diellor PV dhe baterive, në mënyrë që të mund të përdorni energjinë tuaj diellore të vetë-gjeneruar sa më efektivisht të jetë e mundur.

Showing the single result