Shumica e teknologjive të reja të ruajtjes së energjisë në shtëpi, përdorin një formë të përbërjes kimike të jonit litium. Bateritë e jonit litium janë më të lehta dhe më kompakte se bateritë e acidit plumb. Ata gjithashtu kanë një DoD më të lartë dhe jetëgjatësi më të gjatë kur krahasohen me bateritë e acidit plumb. Sidoqoftë, bateritë e jonit litium janë më të shtrenjta se homologët e tyre të acidit plumb.

Showing all 2 results

Details
Quick View
RB100
shadow
Details
Quick View
RENOGY
shadow